12 травня 2023 року на території Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника був проведений урочистий захід з нагоди Дня університету!

У рамках заходу студентським сенатом Прикарпатського університету був організований благодійний ярмарок, до якого долучилися студенти та викладачі Навчально – наукового юридичного інституту. У результаті підрахунку коштів Навчально – науковий юридичний інститут зібрав 11 116 гривень.
Студенство також мало змогу долучитися до акції “Спорт за донат”. У рамках акції студенти могли пожертвувати кошти на благодійність і, відповідно до свого внеску, брати участь у різних змаганнях таких як стрибання на скакалці, піднімання гирі, армреслінг та гри у шахи. У змаганні зі стирбків на скакалці студентки Навчально- наукового юридичного інституту  Світлана Солонинко та Тетяна Козар посіли 1 та 2 місця.
Загальна сума, яка була зібрана на ярмарці та онлайн – зборі становить майже 210 000 грн. Кошти будуть
передані на покупку дрона для студента факультету історії, політології і міжнародних відносин Олега Гринішака, котрий перебуває у складі 80-ї окремої десантної – штурмової бригади.
Разом до перемоги!