3 березня 2023 р. у Навчально-науковому Юридичному інституті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбудеться IV олімпіада з правознавства для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти

Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22 вересня 2011 року № 1099 (із змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 листопада 2011 року за № 1318/20056, з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді області Навчально-науковий юридичний інститут проводить IV олімпіаду з правознавства, яка відбудеться в онлайн форматі на платформі Google Сlassroom.

Завдання олімпіади міститимуть  50 тестів, які матимуть чотири варіанти відповідей, серед яких лише один правильний, будуть складені відповідно до навчальних програм: «Основи правознавства. 9 клас» (наказ Міністерства освіти і науки України від 03.08.2022 року № 698) та «Правознавство (профільний рівень). 10-11 класи» (наказ Міністерства освіти і науки України від 23.10.2017 № 1407).

Заявки (у форматі Word, відповідно до додатку 1) на участь в IV олімпіаді  у Навчально-науковому юридичному інституту приймаються на e-mail: lesia.kulchak@pnu.edu.ua до 28 лютого 2023р.

Для виконання тестових завдань учасникам олімпіади необхідно приєднатися до Google Сlassroom вказавши своє прізвище, ім’я, по батькові державною мовою за такими кодами :

  1. учні 9 класів: vvjinws
  2. учні 10 класів: yri553a
  3. учні 11 класів: flxuunt

Початок олімпіади о 14.00 год. 3 березня 2023 р.

Час виконання учасниками завдань становить 35 хв. з увімкненою камерою!

Результати олімпіади будуть опубліковані в день її проведення, 3 березня 2023 року на сайті Навчально-наукового юридичного інституту та у Google Classroom.

Інформація про дату проведення нагородження учасників IV олімпіади буде розміщена за 7 днів до проведення церемонії на сайті Навчально-наукового юридичного інституту та  в Google Classroom.

 

Додаток  1

 

Заявка (у форматі Word)

на участь учнів _________________________________________

                                        (повна назва навчального закладу, район (місто))

в IV олімпіаді з правознавства

 у Навчально-науковому юридичному інституті

  Прикарпатського національного університету  імені Василя Стефаника

 

Прізвище,

ім’я та по

батькові учня

Дата народження Назва

навчального закладу

Клас,

курс

навчання

Телефон, електронна

пошта

ПІБ учителя,

який

готував учня

 

 

         
 

 

         
 

 

         
 

 

         

 

Директор закладу загальної середньої освіти   ______________________________

   «  ______»    ____________ 2023 р. (Підпис)