Вітаємо з Міжнародним днем студента!

Дорогі студенти, ніколи не втрачайте запалу і сміливо долайте усі випробування, котрі трапляються на шляху здобувача вищої освіти!

Бажаємо нескінченної наполегливості, креативності, ініціативності у такому багатогранному процесі навчання в університеті! Вбирайте в себе знання та навички, котрі застосуєте у вашій майбутній професії юриста!

Ви – джерело сили, енергії, свідомості та новаторства, надія нашої нації – сильної, самодостатньої та незалежної! Бажаємо не втрачати сили духу, прагнути і вірити, попри складний час!

Повсякчас будьте вдячні нашим титанам у Збройних силах України, серед котрих також студенти, котрі беззаперечно є взірцем сили духу і мужності. Шануйте памʼять і славу тих із них, котрі поклали своє життя за свободу і незалежність нашої держави!

Вступивши до університету, ви почали будувати фундамент свого життя. Хай він буде міцним, непорушним, надійною основою і стартом для успішного світлого майбутнього!

Нехай навчання у Навчально-науковому юридичному інституті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника принесе лише успіхи, нові досягнення, захоплення, котрі змінюватимуть життя на краще і рухатимуть вас тільки вперед!